Om os

En verden af underholdning og gode oplevelser

Musik.dk er Universal Music’s kampagne shop. Vi kan bl.a. tilbyde dig at købe udvalgte produkter, eksklusive produkter (f.eks. signerede CD’er) samt at deltage i aktiviteter og konkurrencer.

Vi forsøger at sammensætte vore tilbud, således at det altid matcher Universal Music’s aktuelle aktiviteter på den danske og internationale musikscene.

Her er noget for enhver smag, men ikke mere at du nemt kan danne dig et overblik og vælge det helt rigtige til dig selv eller til en du holder af.

Vi leverer lige til døren og som noget helt nyt kan du også optjene Club Matas-point, hver gang du køber ny musik til samlingen.

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.