Salgs- og leveringsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Indledning

www.musik.dk ejes og drives af Universal Music A/S, CVR-nr. 43324616 (herefter Musik.dk), beliggende på Dronningensgade 68 1., 1420 København K, Tlf.: +45 33 91 21 10.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.musik.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Musik.dk sender ikke til andre lande end Danmark.

Bestilling og betaling

www.musik.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.musik.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”.  Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betalinger for fx fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”gå til kassen” (eller tilsvarende), hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Bestil og betal”. Herefter går din ordre videre til www.musik.dk.

Moms og fragt

Produktets pris i webshoppen er inkl moms men eks.. fragt medmindre andet er angivet.

Hos Musik.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage, medmindre der er tale om forudbestillinger. Disse vil blive sendt så de er til modtagelse på udgivelsesdagen, forudsat at de er bestil 7 dage før denne.

Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kan Musik.dk ikke drages til ansvar.
I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender Musik.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer i Danmark er 5-7 dage.

Dine køb vil uanset mængde tillægges et gebyr på svarende til fragt og emballage + håndtering. Alle bestillinger sendes som brev. Det på gældende gebyr vil fremgå tydeligt inden du afslutter dit køb + på den fremsendte faktura.

Musik.dk sender ikke til andre lande end Danmark.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os. Denne bliver medsendt ordren, når den er pakket. Derudover, vedlægges en returseddel i pakken du modtager. Retursedlen skal bruges når du returnerer varer.

Betaling

Hos Musik.dk kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og VISA/Electron.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Musik.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed

Sikkerheden på Musik.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS, der har adgang til dine kortdata. Hverken Musik.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Musik.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Vi sender alle vores varer som brev. Musik.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Retur , reklamation, fortrydelse og returnering af brugte varer.

Dit køb af omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Brugte varer, vil af MusikDK, blive pålagt en værdiforringelse, som fratrækkes i beløbet som tilbageføres til kunden.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@musik.dk eller telefonisk på +45 33912110. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til (dog skal kundeservice først kontaktes):

Universal Music A/S

Dronningensgade 68 1.

1420 København K

Danmark

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, eller som skal afhentes på posthuset. Vær opmærksom på at vi lukket alle helligedage.

Musik.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer.

1. Du skal blot udfylde retursedlen ved at sætte kryds/krydser ved de vare/varer der ønskes returneret samt begrundelse for returneringen, en afsendelsesdato og en underskriftog. Derefter vedlæg retursedlen i forsendelsespakken sammen med varerne som der returneres.
  2. Returadresse fremgår af returseddel.
  3. Send ordren tilbage til Musik.dk - enten ved at bruge den boks som varerne kom i, eller ved brug af anden form for emballage.
  4. Sørg for at benytte vores returlabel, eller send ordren retur med forsikret post.
  5. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.
  6. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen med returmærkaten siddende på. Varer uden returseddel tages ikke retur.
  7. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Musik.dk overholder alle givene regler vedr. Returret.

14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos Musik.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Efter de 14 dages returret har du ydereligere 14 dage til at sende pakken retur efter gældende love.

Returseddel

Venligst udfyld vedsendte returseddel ved at sætte kryds/krydser ved de vare/varer der ønskes returneret samt begrundelse for returneringen, en afsendelsesdato og en underskrift.

Returseddel sendes pr mail sammen med faktura.

Signerede albums eller albums købt som en del af en konkurrence, er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Præmier vundet på Musik.dk kan ikke ombyttes til kontanter eller anden vare.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte denne standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Link til standardfortrydelsesformular; KLIK HER

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Vigtigt
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker som er sendt uden omdeling og skal afhentes på posthuset. Du kan dog også komme forbi vores adresse og afleverer returneringen.

Dokumentation for dit køb samt returseddel

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette ekspeditionen, såfremt du husker at vedlægge vores returformular, som blev sendt i pakken som du modtog.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber dog os på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varer.

Jeg har modtaget en forkert vare?

Vi bestræber os på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst kundeservice på telefonr 33 91 21 10 og udenfor vores åbningstider kan du maile xxx@musik.dk og vi vil sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenummer ved din henvendelse.

Udsolgte eller begrænsede antal

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på kundeservice@musik.dk. En servicemedarbejder vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling

Hvis en vare kun er til salg i et begrænset antal, kan Musik.dk ikke holdes til ansvar for ordre modtaget efter maksimum er nået. Ordrer modtaget efter maksimum er nået, vil ikke blive trukket på betalingskortet.

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.